Valitse sivu

Pohjois-Suomalainen Tilitoimisto Oulussa - Aallon Oulu

Tarjoamme Pohjois-Suomessa kattavat ja kasvolliset Taloushallintoliiton auktorisoimat tilitoimistopalvelut; kirjanpidosta konsultoivan taloushallinnon asiantuntijapalveluihin. Oulun toimistomme sijaitsee Oulunportin yritysalueella Kaakkurissa.

Pyydä tarjous

Paikallisesti:

Laatuun ja henkilökohtaiseen palveluun panostava tilitoimisto Oulussa

Palvelemme asiakkaamme aina henkilökohtaisesti ja kasvollisesti, Sinulle erikseen nimetyn asiantuntijan toimesta. Palvelumme myös skaalautuvat yrityksesi tarpeiden mukaan, räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme juuri sopivan palvelukokonaisuuden. Olemme yrityksesi kokoinen tilitoimisto. Asiakaskunnastamme löytyy suuri joukko erikokoisia asiakkaita useilta eri toimialoilta.

Kumppanuus kanssamme on joustavaa, käytännönläheistä ja kustannustehokasta. Koemme aitoa kiinnostusta asiakkaamme liiketoimintaa kohtaan – näemme numeroiden taakse ja reagoimme aloitteellisesti. Tilitoimistopalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset asiantuntijapalvelut sekä modernit sähköisen taloushallinnon ratkaisut. Laajan sovellusosaamisemme turvin, saamme joustavasti integroitua asiakkaidemme omat järjestelmät taloushallintoon ja mahdollistamme siten asiakkaan toimintaa parhaiten palvelevan digitaalisen palvelukokonaisuuden.

Koemme aitoa ammattiylpeyttä tekemästämme työstä ja voimme kehua meillä työskenteleviä taloushallinnon asiantuntijoita alamme huipuiksi. Tästä osoituksena suuri osa henkilökunnastamme on suorittanut kirjanpidon tai palkkahallinnon korkealaatuisen osaamisen mittarina tunnetun KLT- tai PHT-tutkinnon. Me myös panostamme jatkuvasti henkilökuntamme kouluttamiseen ja kehittämiseen.

Panostukset henkilöstömme hyvinvointiin ovat tuoneet seurannaisena erittäin korkean asiakastyytyväisyyden. Valtaosa uusista asiakkaistamme tuleekin meille jonkin jo olemassa olevan asiakkaamme suosittelemana. Keskeisimmän saamamme palautteemme mukaan, asiakkaamme arvostavat meissä kasvollista ja henkilökohtaista palvelua oman, nimetyn yhteyshenkilön toimesta. Henkilöstömme osaamista kehutaan korkeaksi. Lisäksi saamme kiitosta edistyksellisistä sähköisen taloushallinnon ratkaisuistamme.

Ota rohkeasti yhteyttä! Kanssamme pääset kokemaan, miltä oman tilitoimiston henkilökohtainen ja kasvollinen palvelu tuntuu!

Yhteistyöterveisin,

Mikko Kesti
aluejohtaja, Pohjois-Suomi
Aallon Group

Palvelemme Sinua Oulussa uudessa toimipaikassamme Valikkokujalla

Aallon Oulu

Valikkokuja 1 B, 90410 Oulu

Aallon Oulu

Valikkokuja 1 B,
90410 Oulu

Saapuminen

Valikkokujan toimistollemme on helppo saapua omalla autolla. Rakennuksemme edessä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Toimipaikan yhteystiedot

Mikko Kesti

Aluejohtaja, Pohjois-Suomi
+358 40 514 1871
mikko.kesti@aallon.fi