Valitse sivu

Taloushallinnon päivittäiset palvelut

Meiltä saat kaikki taloushallinnon päivittäiset palvelut muun muassa kirjanpitoon ja palkanlaskentaan. Asiakkaanamme käytössäsi on modernit ja tehokkaat taloushallinnon digitaaliset työkalut. Ole yhteydessä niin mitoitetaan yhdessä sinun tarpeeseen sopivin palvelukokonaisuus.

Pyydä tarjousLataa opas tilitoimiston valintaan

Taloushallinnon ulkoistus

Taloushallinto palvelukokonaisuutena
Tuotamme nykyaikaisin menetelmin taloushallinnon päätöksenteossa tarvittavaa informaatiota oikeaan aikaan ja oikeassa muodossa. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa tehokkaat ja joustavat prosessit.

Ostolaskujen käsittely

Paperisten ostolaskujen käsittely on työlästä ja aikaa vievää. Digitaalinen ostolaskuprosessi vapauttaa organisaatiosi resursseja ydintoimintojen käyttöön! Ulkoista ostolaskujen käsittely meille. Saat kaikki laskut tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi digitaalisten työkalujemme kautta. Hyväksyntää odottavien laskujen lisäksi pääset helposti käsiksi kaikkiin vanhoihin laskuihin asioiden tarkistamista varten. Ostolaskujen kierrätyksen käyttäminen ei ole sidottu tiettyyn aikaan eikä paikkaan.

Myyntilaskujen käsittely

Myyntilaskujen digitaaliseen tuottamiseen tarjoamme erilaisia palveluja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Voit luoda esimerkiksi verkkolaskuina lähetettävät myyntilaskusi asiakasportaalimme weblaskutus-työkalun avulla. Voimme myös tarjota web service -rajapinnan suoraan toiminnanohjausjärjestelmääsi. Näin lähetysvalmiit laskut siirtyvät suoraan pilvipalveluumme lähetettäväksi. Voit toki myös ulkoistaa laskutuksen rutiinit kokonaan ammattilaistemme tehtäväksi.

Yrityksen kirjanpito

Ulkoistamalla liikeyrityksesi kirjanpidon taloushallinnon asiantuntijoille, säästät runsaasti aikaa ja vaivaa. Hoidamme kirjanpitosi ammattitaidolla ja hyödyntäen viimeistä huutoa olevia tietojärjestelmiä. Osaava ja lähellä sinua palveleva henkilökuntamme auttaa arjen rutiiniongelmissa ja erikoisemmissakin tilanteissa. Tuotamme liiketoiminnan päätöksenteossa tarvittavan informaation sekä autamme kirjanpitoa koskevien lakisääteisten velvoitteiden täyttämisessä.

Yhditystyksen kirjanpito

Yhdistyksellä on lakisääteinen velvollisuus hoitaa kirjanpito. Lisäksi yhdityksen taloushallintoon liittyy paljon osa-alueita, jotka vaikuttavat suoraan tai epäsuorasti siihen, millaiselta toiminta näyttää jäsenistön ja sidosryhmien suuntaan. Taloushallinto vaatii kuitenkin aikaa ja osaamista, jota yhdistyksessä ei välttämättä ole. Aallon Group auttaa yhdistyksiä kirjanpidossa, talousprosessien kehittämisessä ja ylipäänsä yhdistyksen taloushallinnon järjestämiseksi sujuvaksi kokonaisuudeksi.

Matkalaskujen käsittely

Tarjoamme käyttöösi laadukkaat matkalaskuohjelmat, joilla hoidat kätevästi matka- ja kululaskujen laatimisen ja kohdistamisen kustannuspaikoille sekä projekteille, tarkastus- ja hyväksymiskierron ja arkistoinnin. Ohjelmien käytön lisäksi tarjoamme matkalaskujen käsittelyyn liittyen aikaasi ja vaivaasi säästävät tarjoamamme neuvontapalvelut, matka- ja kululaskujen maksatuspalvelut sekä sähköiset vuosi-ilmoitukset verottajalle.

Artikkeleita taloushallinnosta

Onko kirjanpito pakollinen paha?

Onko kirjanpito pakollinen paha?

Kirjanpitäjä huutelee taas puuttuvien kuittien ja tositteiden perään, ja verottajakin vie omansa päältä. Lainsäätäjä kaikessa viisaudessaan on ... Lue koko juttu»

Hyödynnätkö kirjanpitäjäsi ammattitaidon koko potentiaalin?

Hyödynnätkö kirjanpitäjäsi ammattitaidon koko potentiaalin?

Parhaimmillaan kirjanpitäjä on paljon enemmän kuin ulkoistettu kirjanpito. Taloushallinnon ammattilaisen osaaminen ja arvokkaat neuvot voivat ... Lue koko juttu»

Tilinpäätösanalyysi voi olla hyvä apu yrityksen tilanteen kartoittamiseen ja tulevan viitoittamiseen

Tilinpäätösanalyysi voi olla hyvä apu yrityksen tilanteen kartoittamiseen ja tulevan viitoittamiseen

Yrityksen arjen pyörittämisen keskellä voi tuntua, että liiketoiminnan kehittämisen avuksi tarvitaan jotain, joka auttaisi näkemään pidemmälle ... Lue koko juttu»

Muistilista yrittäjälle: Ohjeet tilinpäätösaineiston kasaamiseen

Muistilista yrittäjälle: Ohjeet tilinpäätösaineiston kasaamiseen

Vaikka tilinpäätös tehdään joka vuosi, voi tilinpäätösaineiston kasaaminen tuottaa harmaita hiuksia tai ainakin epäröintiä, mitä kaikkea onkaan ... Lue koko juttu»

Haluatko keskustella taloushallinnon ulkoistuksesta tai yrityksesi kirjanpidosta asiantuntijamme kanssa?

Asiantuntijamme ovat aina valmiina neuvomaan ja vastaamaan kirjanpitoon ja sähköisiin järjestelmäratkaisuihimme liittyviin kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä minkälainen yksilöllinen taloushallinnon kokonaisuus sopisi juuri Sinulle.

Sara Helander

Sanna Mäkinen

Kiinteistö- ja rakennustoimialat
+358 44 700 8119
sanna.makinen@aallon.fi

Mikko Kesti

Aluejohtaja, Pohjois-Suomi
+358 40 514 1871
mikko.kesti@aallon.fi