Taloushallinnon päivittäiset palvelut

Meiltä saat kaikki taloushallinnon päivittäiset palvelut muun muassa kirjanpitoon ja palkanlaskentaan. Asiakkaanamme käytössäsi on modernit ja tehokkaat taloushallinnon digitaaliset työkalut. Ole yhteydessä niin mitoitetaan yhdessä sinun tarpeeseen sopivin palvelukokonaisuus.

Pyydä tarjous

Taloushallinto

Taloushallinto palvelukokonaisuutena
Tuotamme nykyaikaisin menetelmin taloushallinnon päätöksenteossa tarvittavaa informaatiota oikeaan aikaan ja oikeassa muodossa. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa tehokkaat ja joustavat prosessit.

Kirjanpidon ulkoistaminen

Ulkoistamalla kirjanpitosi monipuolisille taloushallinnon asiantuntijoille säästät runsaasti aikaa ja vaivaa. Hoidamme kirjanpitosi ammattitaidolla ja hyödyntäen viimeistä huutoa olevia tietojärjestelmiä. Osaava ja lähellä sinua palveleva henkilökuntamme auttaa arjen rutiiniongelmissa ja erikoisemmissakin tilanteissa. Tuotamme liiketoiminnan päätöksenteossa tarvittavan informaation sekä autamme kirjanpitoa koskevien lakisääteisten velvoitteiden täyttämisessä.

Ostolaskujen käsittely

Paperisten ostolaskujen käsittely on työlästä ja aikaa vievää. Digitaalinen ostolaskuprosessi vapauttaa organisaatiosi resursseja ydintoimintojen käyttöön! Ulkoista ostolaskujen käsittely meille. Saat kaikki laskut tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi digitaalisten työkalujemme kautta. Hyväksyntää odottavien laskujen lisäksi pääset helposti käsiksi kaikkiin vanhoihin laskuihin asioiden tarkistamista varten. Ostolaskujen kierrätyksen käyttäminen ei ole sidottu tiettyyn aikaan eikä paikkaan.

Palkkahallinto

Aiheuttaako palkkahallinto huolta? Ulkoista organisaatiosi palkkahallinto Aallon kokeneille palkanlaskennan asiantuntijoille. Palkanlaskenta, palkkakirjanpito ja niihin liittyvät prosessit toteutamme tehokkaasti ja ammattilaisen varmuudella.

Matkalaskujen käsittely

Tarjoamme käyttöösi laadukkaat matkalaskuohjelmat, joilla hoidat kätevästi matka- ja kululaskujen laatimisen ja kohdistamisen kustannuspaikoille sekä projekteille, tarkastus- ja hyväksymiskierron ja arkistoinnin. Ohjelmien käytön lisäksi tarjoamme matkalaskujen käsittelyyn liittyen aikaasi ja vaivaasi säästävät tarjoamamme neuvontapalvelut, matka- ja kululaskujen maksatuspalvelut sekä sähköiset vuosi-ilmoitukset verottajalle.

Myyntilaskujen käsittely

Myyntilaskujen digitaaliseen tuottamiseen tarjoamme erilaisia palveluja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Voit luoda esimerkiksi verkkolaskuina lähetettävät myyntilaskusi asiakasportaalimme weblaskutus-työkalun avulla. Voimme myös tarjota web service -rajapinnan suoraan toiminnanohjausjärjestelmääsi. Näin lähetysvalmiit laskut siirtyvät suoraan pilvipalveluumme lähetettäväksi. Voit toki myös ulkoistaa laskutuksen rutiinit kokonaan ammattilaistemme tehtäväksi.

”Tilitoimistoni tukee erinomaisesti yrityksemme toimintaa taloushallinnon osalta. Päivittäisissä asioissa kommunikaatiomme on mutkatonta. Aallon asiantuntijat antavat nopeasti vastauksia mahdollisiin kysymyksiin ja tarjoavat ratkaisuja”

Riku Nordqvist
Toimitusjohtaja, Nordqvist Oy