Tule meille töihin

Useamman perheyhtiön yhdistymisestä syntyneenä konsernina lukeudumme alamme suurimpiin työnantajiin. Vaikka olemme sinänsä uusi haastaja, olemme hioneet perheyhtiöidemme ihmislähtöisiä toimintatapoja vuodesta 1957 alkaen. Hyvään asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun tähtäävän toimintamme keskiössä on aina osaava ja motivoitunut henkilöstö.

Avoimet työpaikatAvoin hakemus

Tilitoimistoni huolehtii.

Työntekijöiden hyvinvointi ja siitä huolehtiminen kuuluvat olennaisena osana Aallon Groupin strategiaan. Me haluamme alamme parhaiden tekijöiden viihtyvän ja sitoutuvan meillä työskentelyyn. Uskomme siihen, että työssään tyytyväinen ja innostunut asiantuntija jaksaa kerta toisensa jälkeen motivoitua palvelemaan asiakasta ja kehittymään myös itse ammattilaisena.

Modernit työkalut

Meillä käytössäsi ovat tehokkaat ammattilaisten tarpeiseen kehitetyt työkalut ja -välineet.

Perehdytyksen prosessi

Tarjoamme jokaiselle uudelle työntekijällemme kunnollisen perehdytyksen.

Tukenasi kannustava esimies ja osaava tiimi

Työnteossa sinua tukee oma kannustava esimies sekä asiantunteva ja hyvähenkinen tiimisi.

Motivoivat työtehtävät

Tarjoamme tekijöillemme motivoivia työtehtäviä, riittävän määrän haastetta ja mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen.

Koulutus

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät koulutusmahdollisuudet ja edellytykset työssä etenemiselle.

Ammatillinen kasvu

Tarjoamme loistavat ja monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja oman uran tavoitteelliseen rakentamiseen.

Kilpailukykyinen palkkaus

Tarjoamme alallamme kilpailukykyisen palkkatason.

Aallon visio:

Haluamme olla alan suositelluin kumppani ja työnantaja.

Mitä odotamme sinulta?

Tiimipelitaitoja

Teemme näitä hommia yhdessä toisiamme tukien. Tämän vuoksi toivomme koko henkilöstöltämme positiivista suhtautumista työkavereihin ja tiimityön edellyttämiä yhteistyötaitoja.

Palveluasennetta ja asiakkaasta huolehtimista

Meillä työskentely tarkoittaa ennen kaikkea upeiden asiakkaidemme henkilökohtaista ja proaktiivista palvelemista. Tärkeimpänä tehtävänäsi onkin toimia asiakkaan asiantuntijana ja kumppanina tukien tätä omalla ammattitaidollasi.

Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

Sinulta löytyy roima annos can-do -asennetta ja tartut haasteisiin positiivisella otteella, oma-aloitteisesti ja ratkaisukeskeisesti. 

Kykyä mukautua muutokseen

Vain muutos on pysyvää. Tämä pätee mitä suurimmissa määrin myös taloushallinnon ammattilaisen työkenttään. Henkilöstöltämme odotamme positiivista suhtautumista uusiin asioihin sekä valmiutta kasvaa ja kehittyä alan jatkuvan digimurroksen mukana.

Uratarinoita Aallon Groupista

Valtakunnalisesti palveleva yrityksemme tarjoaa innostuneelle ammattilaiselle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä ja erinomaiset etenemismahdollisuudet uralle.

Avoimet työpaikat

Tutustu tällä hetkellä avoinna oleviin työpaikkailmoituksiimme. Jätäthän meille avoimen hakemuksen, mikäli et löydä itsellesi sopivaa paikkaa.

Turku

Vahvistamme taloushallinnon tiimiämme sekä järjestelmäosaamistamme

Jätä meille avoin hakemus:

Haasteita ja mahdollisuuksia taloushallinnon parissa

Etsimme jatkuvasti osaavia talous- ja palkkahallinnon ammattilaisia liittymään joukkoomme. Voit lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa siinä, minkälaista työtä etsit ja missä toimipaikassamme haluaisit pääasiallisesti työskennellä. Täyttäessäsi hakemusta, tuothan selkeästi esille koulutuksesi, työkokemuksesi ja palkkatoiveesi. Liitäthän mukaan myös CV:n.

Harjoittelupaikkoja taloushallinnon opiskelijoille

Tarjoamme opiskelijoille taloushallinnon harjoittelupaikkoja mahdollisuuksien mukaan. Voit lähettää meille harjoittelupaikkahakemuksen ja kertoa siinä harjoittelun sisällöstä, ajankohdasta ja missä toimipaikassamme haluaisit harjoittelun suorittaa.