Valitse sivu

Neuvontapalvelut

Jokainen tarvitsee toisinaan neuvoa. Oli kyse sitten yhtiöjärjestelyistä, veroneuvonnasta tai talousjuridiikasta, ovat erikoisasiantuntijamme tukenasi hankalammissakin asioissa. Ole yhteydessä niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua.

Jätä yhteydenottopyyntö

Yritysjuridiset palvelut

Tarjoamme kustannustehokkaita yritysjuridiikkaan liittyviä palveluita asiakkaillemme. Esimerkiksi yritysten perustamiset, yritysmuodon muutokset, fuusiot ja sukupolven vaihdokset. Autamme myös yrityskauppoihin liittyvissä kysymyksissä.

Vero-optimointi

Verotusta optimoimalla yrityksen ja sen omistajan verotukseen voidaan vaikuttaa siten, että kokonaisverotusaste on mahdollisimman edullinen. Kun me autamme vero-optimoinnissa, palkan ja osinkojen maksaminen yrityksessäsi onnistuu verotehokkaimmalla tavalla. Selvitetään yhdessä, mikä olisi paras tapa maksaa Sinulle korvausta työstäsi.

Yrityshallinnon neuvonta

Aloittavan yrittäjän neuvonta. Hallinnollisten dokumenttien laatiminen kuten hallituksen ja yhtiökokousten pöytäkirjat ja kaupparekisteriasiat. Yritysten arvonmääritykset ja neuvonta yrityskauppatilanteissa.

Verokonsultointi

Verotuksen oikeellisuuden tarkastaminen, verosuunnittelu, valitukset ja ennakkoratkaisut sekä muut vaativat verotuksen osa-alueet.

Yrittäjän perheoikeudelliset asiat

Testamentit, avioehdot ja muut perheoikeudelliset dokumentit. Monissa tapauksissa yrityksen osakassopimus velvoittaa osakkaita huolehtimaan, että kaikilla osakkailla on avioehto ja testamentti ainakin koskien yhtiön osakkeita.

Henkilöstö- ja työsuhdeneuvonta

Työoikeudelliset kysymykset, avustaminen työehtosopimusten soveltamisessa, työsopimusten laadinta, työnantajan velvollisuudet, palkkahallinnon neuvonta ja konsultointi, työtodistukset, palkka- ja muut todistukset sekä HR-raporttien tuottaminen.

Voimmeko tarjota tukea yrityshallinnon, verotuksen tai yritysjuridiikan kysymysten parissa?

Asiakkaanamme sinua palvelevat talous- ja palkkahallinnon rautaisten ammattilaisten lisäksi joukko omien asiantuntija-alojensa erikoisosaajia. Ole yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi tai jätä yhteydenottopyyntö, niin katsotaan, miten voisimme parhaiten palvella sinua.