Neuvontapalvelut

Jokainen tarvitsee toisinaan neuvoa. Oli kyse sitten yhtiöjärjestelyistä, veroneuvonnasta tai talousjuridiikasta, ovat erikoisasiantuntijamme tukenasi hankalammissakin asioissa. Ole yhteydessä niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua.

Pyydä tarjous

Yritysjuridiset palvelut

Tarjoamme kustannustehokkaita yritysjuridiikkaan liittyviä palveluita asiakkaillemme. Esimerkiksi yritysten perustamiset, yritysmuodon muutokset, fuusiot ja sukupolven vaihdokset. Autamme myös yrityskauppoihin liittyvissä kysymyksissä.

Yrityshallinnon neuvonta

Aloittavan yrittäjän neuvonta. Hallinnollisten dokumenttien laatiminen kuten hallituksen ja yhtiökokousten pöytäkirjat ja kaupparekisteriasiat. Yritysten arvonmääritykset ja neuvonta yrityskauppatilanteissa.

Yrittäjän perheoikeudelliset asiat

Testamentit, avioehdot ja muut perheoikeudelliset dokumentit. Monissa tapauksissa yrityksen osakassopimus velvoittaa osakkaita huolehtimaan, että kaikilla osakkailla on avioehto ja testamentti ainakin koskien yhtiön osakkeita.

Verokonsultointi

Verotuksen oikeellisuuden tarkastaminen, verosuunnittelu, valitukset ja ennakkoratkaisut sekä muut vaativat verotuksen osa-alueet.

Henkilöstö- ja työsuhdeneuvonta

Työoikeudelliset kysymykset, avustaminen työehtosopimusten soveltamisessa, työsopimusten laadinta, työnantajan velvollisuudet, palkkahallinnon neuvonta ja konsultointi, työtodistukset, palkka- ja muut todistukset sekä HR-raporttien tuottaminen.

”Tilitoimistoni tukee erinomaisesti yrityksemme toimintaa taloushallinnon osalta. Päivittäisissä asioissa kommunikaatiomme on mutkatonta. Aallon asiantuntijat antavat nopeasti vastauksia mahdollisiin kysymyksiin ja tarjoavat ratkaisuja”

Riku Nordqvist
Toimitusjohtaja, Nordqvist Oy