Erikoistuneet toimialaratkaisut

Tarjoamme toimialakohtaisia palveluja ja vahvaa erityisosaamista esimerkiksi IT-toimialalle, pääomasijoitusyhtiöille, säätiöille, rakennusalalle ja kiinteistöyhtiöille. Ole yhteydessä niin mitoitetaan yhdessä sinun tarpeeseen sopivin palvelukokonaisuus.

Pyydä tarjous

Rakennusalan taloushallinto

Rakennusalan kirjanpito vaatii paljon erityisosaamista. Kustannuspaikkarakenne on tarkempi kuin monilla muilla toimialoilla. Kirjanpitäjän on hallittava työmaihin, urakoihin ja projekteihin liittyvät yksityiskohdat.

Lue lisää

IT-toimialan taloushallinto

IT-toimialan yritykset kaipaavat usein taloushallinnon kumppaniltaan erityisen nopeaa reagointia, integrointikykyä ja hyvää teknologista ymmärrystä. Palvelemme laajaa joukkoa etabloituneita IT-toimialan yrityksiä. Tämän lisäksi pystymme vastaamaan myös hyvin nopeaa skaalautumista tavoittelevien kasvuyritysten taloushallinnon erikoistarpeisiin.  

Säätiöiden taloushallinto

Säätiöiden taloushallinnossa on useita lakisääteisiä eroja suhteessa liikeyrityksiin kohdistuviin säädöksiin. Meiltä löydät kattavan osaamisen säätiöiden taloushallinnon säntilliseen hoitamiseen.

Kiinteistöalan taloushallinto

Tarjoamme taloyhtiöille ja isännöintiyrityksille asiantuntevaa, yksilöllisesti räätälöityä tilitoimisto- ja taloushallintopalvelua. Monipuoliset palvelumme helpottavat asunto-osakeyhtiön arkea ja varmistavat sen, että taloyhtiön kirjanpito on osaavissa käsissä.

Lue lisää

Pääomasijoitusyhtiöiden taloushallinto

Sijoitusyhtiöillä taloushallintoon kohdistuvat erityistarpeet asettavat taloushallinnon kumppanille usein poikkeuksellisia osaamisvaatimuksia. Meillä on vuosien kokemus pääomasijoitusyhtiöiden erikoistarpeiden hoitamisesta.

”Tilitoimistoni tukee erinomaisesti yrityksemme toimintaa taloushallinnon osalta. Päivittäisissä asioissa kommunikaatiomme on mutkatonta. Aallon asiantuntijat antavat nopeasti vastauksia mahdollisiin kysymyksiin ja tarjoavat ratkaisuja”

Riku Nordqvist
Toimitusjohtaja, Nordqvist Oy