Tilitoimisto Oulussa – Aallon Oulu

Aallon Oulu tarjoaa kattavat ja kasvolliset tilitoimistopalvelut Oulussa ja Oulun lähiseudulla. Edistyneiden digitaalisten taloushallinnon työkalujen ja Aallon Groupin valtakunnallisesti kattavien palveluiden ansioista pääset nauttimaan korkeatasoisesta palvelusta myös sijainnista riippumatta.
Pyydä tarjous

Paikallisesti:

Kasvollista palvelua tarjoava tilitoimisto Oulussa

Olen Simo Salonen ja luotsaan yhdessä puolisoni Irmeli Salosen kanssa perustamaamme Aallon Groupin Oulussa toimivaa aluetoimistoa Aallon Oulua, joka toimi aikaisemmin nimellä Tilitoimisto Simo Salonen Oy. Olemme tarjonneet tilitoimistopalveluita Oulun Teknologiakylästä käsin vuodesta 1983 lähtien.

Olemme Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsentoimisto Oulussa, ja käytämme Taloushallintoliiton suosittamaa laatujärjestelmää. Meille on aina ollut tärkeää tarjota korkealaatuista ja huippuunsa hiottua osaavaa ja kasvollista palvelua, joka tuotetaan lähellä asiakasta.

Laatuun ja henkilökohtaiseen palveluun panostava tilitoimisto Oulussa

Tarjoamme Oulusta käsin kattavat tilitoimistopalvelut päivittäisestä kirjanpidosta konsultoivaan taloushallinnon asiantuntijapalveluun. Meiltä saat myös luotettavaa neuvontapalvelua erilaisiin yhtiöoikeudellisiin kysymyksiin. Voit ulkoistaa asiantuntijoidemme hoidettavaksi kattavasti koko taloushallintosi mukaan lukien palkat tai valita itsellesi sopivan palvelun laajuuden. Sovimme ja räätälöimme aina yhdessä kanssasi juuri sinun toimintaasi ja tarpeisiisi sopivimman palvelukokonaisuuden.

Asiakkaanamme sinua palvelevat aina omat nimetyt asiantuntijat, jotka tuottavat palvelupakettiisi kuuluvat asiantuntijapalvelut. Meillä tiedät aina keneen voit olla yhteydessä ja voit luottaa siihen, että oma asiantuntijasi tuntee liiketoimintasi ja yhtiösi asiat.

Asiakaskunnastamme löytyy suuri määrä kaikenkokoisia yritys- ja yhdistysasiakkaita yhtiömuodosta riippumatta. Teknologiakylässä toimiessa olemme saaneet palvella ja kerätä runsaasti kokemusta myös lukuisten nopeaan kasvuun tähtäävien kasvuyritysten taloushallinnon ja siihen liittyvien erityispiirteiden hoitamisesta. Palvelemme kotimaisten kielten lisäksi myös sujuvasti englanniksi ja venäjäksi.

Ota yhteyttä ja valitse kokenut ja palveleva tilitoimisto Oulussa. Kanssamme pääset kokemaan, miltä oman tilitoimiston henkilökohtainen palvelu tuntuu!

Simo Salonen
toimitusjohtaja, Aallon Oulu

 Oulun Teknologiakylän lisäksi palvelemme Oulussa nyt myös uudessa toimipaikassamme Valikkokujalla (Aallon Rätinki)

Aallon Oulu Oy

Teknologiantie 2, 90590 Oulu

Aallon Rätinki Oy

Valikkokuja 1, 90410 Oulu

Aallon Oulu

Teknologiantie 2,
90590 Oulu

Aallon Rätinki

Valikkokuja 2,
90410 Oulu

Saapuminen

Teknologiatien toimistollemme on helppo saapua omalla autolla. Rakennuksemme edessä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Kävelymatkan päästä löydät myös julkisten liikennevälineiden pysäkkejä. Tarkasta aikataulut Oulun liikenteen reittioppaasta.

Toimipaikan yhteystiedot

Mikko Sipilä

Aluejohtaja, Pohjois-Suomi
+358 40 718 9756
mikko.sipila@aallon.fi