Vincit hyötyy ulkoistetusta talous- ja palkkahallinnosta

15.04.2020 | Referenssit

Teknologiayritys Vincit Oyj tekee muutakin kuin ohjelmistokehitystä. Kovalla työllään suomalainen yritys on noussut Euroopan parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -tutkimuksessa sekä on jo kolmesti valikoitunut Suomen parhaaksi työpaikaksi.

Vanhoja johtamismalleja kyseenalaistava, henkilöstölle vapautta ja vastuuta antava ohjelmistokehityksen asiantuntija Vincit on ollut Aallon tyytyväisenä asiakkaana vuodesta 2015.

Yhteistyömme on todella tiivistä ja toimivaa”, toteaa Pauliina Leimu, Vincit Oyj:n Group Business Controller.

Teknologiayritys Vincit Oyj tekee muutakin kuin ohjelmistokehitystä. Kovalla työllään suomalainen yritys on noussut Euroopan parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -tutkimuksessa sekä on jo kolmesti valikoitunut Suomen parhaaksi työpaikaksi.

Tiivis yhteistyö on korvaamaton voimavara

Vincit on ulkoistanut Aallolle kirjanpitonsa ja palkanlaskentansa. Tilitoimisto hoitaa muun muassa palkkaraportit, vuosi-ilmoitukset, konsernitilinpäätökset, viranomaisilmoitukset, laskujen lähettämisen sekä tarvittaessa muistutuskirjeiden lähettämisen.

Aallon kautta hoituu kaikki kirjanpitoon ja palkanlaskentaan liittyvä. Aallon muun muassa kommunikoi puolestamme viranomaisten, kuten verottajan kanssa, sekä avustaa meitä tilintarkastuksissa”, Pauliina Leimu kertoo ja jatkaa:

Meillä on nimetty oma asiakaspalvelupäällikkö sekä asiakasvastaavat palkanlaskija ja kirjanpitäjä, joten tiedämme tasan tarkkaan, keneen voi ottaa yhteyttä taloushallintoasioihimme liittyen. Arvostan heidän asiakaslähtöistä panostusta suhteeseemme.

Vincitin taloushallintotiimi on lähes päivittäin yhteydessä nimettyihin yhteyshenkilöihinsä tilitoimistossa. Leimu toteaa, että tiivis yhteistyö on voimavara, joka vie molempia osapuolia eteenpäin.

Aallon tarjoaa tiivistä ja tehokasta kanssakäymistä henkilöiden välillä. Monilla muilla tilitoimistoilla palvelu on kasvotonta ja tarjoajan kannalta optimoitua helpdesk-toimintaa. Aallon taas tuntee asiakkaansa henkilötasolla, samoin kuin me tunnemme hyvin nimetyt yhteyshenkilömme. Minä arvostan tätä toimintatapaa aidosti”, Pauliina Leimu kertoo, mikä erottaa Aallon muista alan toimijoista.

Synergiaedut mahdollistavat jatkuvan kehityksen

Ohjelmistoyrityksellä on erinomainen ymmärrys teknologian mahdollisuuksista. Tämä on antanut Vincitille erittäin hyvät valmiudet myös hyötyä Aallon tarjoamista taloushallinnon teknologiaratkaisuista. ”Käymme keskusteluja siitä, miten pystymme hyötymään synergiaeduista ja varmistamaan järjestelmiemme välisen integraation ketterästi”, kertoo Pauliina Leimu.

Leimun mukaan Aallolla on kovasti halua palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla, joten hän on suositellut tilitoimiston palveluita muillekin, muun muassa pienille ja keskisuurille yrityksille.

On todella mukavaa tehdä yhteistyötä Aallon kanssa. Tilitoimistoni kuuntelee tarpeitamme ja on valmis viemään asioita eteenpäin kanssamme mahdollistaakseen sen, että pystymme toimimaan onnistuneesti alallamme”, Leimu toteaa.

Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyökumppanimme toimintaan. Aallon kautta saamme todella kattavaa, laadukasta talous- ja palkkahallintopalvelua. Kommunikointimme on avointa ja helppoa, ja ennen kaikkea Aallon ammattitaitoon voi luottaa”, Pauliina Leimu summaa.

Kiinnostavatko taloushallinnon polttavat aiheet?

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat jatkossa koonnin tämänkaltaisista artikkeleistamme sekä tiedon taloushallinnon keskeisistä ajankohtaisista aiheista suoraan sähköpostiisi.

Taloushallinnon aiheita käsitteleviä asiantuntija-artikkeleitamme tuottavat muun muassa talouden, juridiikan ja verotuksen erikoisasiantuntijamme.

  • Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä. Voit perua uutiskirjetilauksesi helposti milloin vain.