Palkkahallinto- ja HR-ratkaisut

Aallon palkkahallinto- ja HR-järjestelmäratkaisut perustuvat oman tutun nimetyn palkkahallinnon asiantuntijan palveluun ja palvelussa tuotettuun palkkahallinnon tietoon. Monipuolinen palkkahallinnon ja HR:n palvelukokonaisuus mukautuu omaan tarpeeseesi. Voit halutessasi ulkoistaa meille pelkän palkanlaskennan tai ottaa lisäksi organisaatiosi käyttöön monipuolisen ammattilaisen tehokäyttöön viritetyn Mepco HRM palkkahallinto- ja HR-järjestelmäkokonaisuuden.

Pyydä tarjous

Aallon Palkka- ja HR-kokonaisuus

Modulaarinen palkka- ja HR-kokonaisuutemme perustustuu aina sinulle nimetyn palkkahallinnon asiantuntijan tuottamaan ulkoistettuun palkkahallintoon.

WEB-työpöytä avaa myös Sinulle sähköisen kanavan palvelussa tuotetun palkkadatan äärelle ja tarjoaa käyttöösi edistyneet työkalut palkka- ja työsuhdetiedon käsittelyyn ja hallintaan. Aallon HR ja Kirjaamo puolestaan rikastavat WEB-työpöydän toiminnallisuuksia entisestään monipuoliseksi HR- tai kirjausjärjestelmäksi.

Valmiiksi paketoidut Mepco HRM-järjestelmäratkaisumme
on helppo ottaa käyttöön sellaisenaan tai tarvittaessa räätälöidä erikseen omiin tarpeisiin sopivaksi.

Ulkoistettu palkkahallinto ja palkanlaskenta palveluna

Satoi tai paistoi, palkat on maksettava. Meille ulkoistettu palkkahallinto ja palkanlaskenta perustuvat kasvolliselle ja henkilökohtaiselle, sinulle nimettyjen osaavien palkkahallinnon asiantuntijoiden tuottamalle palvelulle. Ulkoistaessasi palkkahallinnon ammattilaisillemme varmistut siitä, että yksi organisaatiosi tärkeimmistä hallinnollisista toiminnoista tulee hoidettua säädösten mukaisesti, oikein ja ajallaan.

Sähköiset palkkahallinnon ratkaisut Aallon valmiilla Mepco WEB-työpöydällä

Tarjoamamme palkkahallinnon sähköiset ratkaisut perustuvat ammattikäyttöön viritettyyn tehokkaaseen Mepco HRM -järjestelmään. Sähköinen palkkahallinto avaa sinulle pääsyn palkkapalveluissamme syntyvän tiedon äärelle ja tarjoaa käytettäväksesi muun muassa kattavat johtoa tukevat raportit ja monipuoliset työkalut koko työsuhteen elinkaaren hallintaan.

Lisäpontta Henkilöstöhallintoon Aallon HR-ratkaisuilla

Valmiiksi paketoitu Mepco HR-ratkaisumme
rikastaa entisestään sähköistä palkkahallintoa tarjoten sinulle HR-ammattilaisten käyttöön laadittuja toiminnallisuuksia, joiden avulla henkilöstöösi liittyvän tiedon hallinta
muuttuu järjestelmälliseksi, luotettavaksi
ja tehokkaaksi.

Kirjaamo-järjestelmällä selkeyttä tuntikirjauksiin

Aina erikseen organisaatiosi tarpeisiin räätälöitävä tuntikirjaus-sovellus Kirjaamo lisää palkkajärjestelmääsi monipuolisesti mukautettavat kirjausominaisuudet. Sillä voi kirjata tunteja, kappalemääriä tai kellonaikoja. Työntekijä kirjaa tiedot helppokäyttöisessä ja selkeässä kalenterinäkymässä. 

Haluatko keskustella palkkahallinnon ulkoistuksesta tai HR-ratkaisuista asiantuntijamme kanssa?

Palkka- ja HR-palveluidemme asiantuntijat ovat aina valmiina neuvomaan ja vastaamaan ulkoistettuun palkkahallintoon ja sähköisiin järjestelmäratkaisuihimme liittyviin kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä minkälainen yksilöllinen palkkahallinnon ja HR-ratkaisuiden kokonaisuus sopisi juuri Sinulle.

Elina Lähteenkorva

Marjo Halttunen