Valitse sivu
Taloushallinnon asiantuntija – haemme juuri sinua Aallon harjalle (Aallon Helsinki Oy)

Vahvistamme taloushallinnon ammattilaisten joukkoamme asiakasvastuullisella kirjanpitäjällä.

Meillä työskentely tarkoittaa ennen kaikkea asiakkaidemme palvelemista laadukkaasti. Asiakasvastuullisena taloushallinnon asiantuntijana toimit sinulle henkilökohtaisesti nimettyjen asiakkaiden luottokumppanina ja vastaat näiden taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti. Työtehtävät sisältävät kirjanpidon lisäksi asiakaspalvelutyötä sekä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sinusta tulee kollega ja tärkeä osa tiimiämme, jossa taloushallinnon pääjärjestelmänä on joko Netvisor tai Procountor.

Tehtävä sopii sinulle, mikäli olet huolellinen ja ahkera tekijä, jolla on halu ja kyky toimia aktiivisesti uusien toimintatapojen parissa sekä kehittää omaa osaamistaan. Arvostamme KLT-tutkintoa tai valmiutta tutkinnon suorittamiseen.

Miksi juuri meille kannattaa tulla töihin? Saat työssäsi vastuuta ja motivoivia tehtäviä. Käytössämme on kattavat terveyspalvelut, liukuvat työajat sekä virike-edut. Toimistomme sijaitsee Helsingin Pasilassa. Meillä työskentelet joustavasti, myös etätyö on mahdollista.

Tutustu meihin lisää osoitteessa https://aallongroup.fi/ ja lue Työnhakijoille osiosta mitä tarjoamme sekä mitä odotamme sinulta työntekijänä.

Tiedustelut ja yhteys:

Kristiina Timperi

Aluejohtaja

+358 40 540 5249

kristiina.timperi@aallon.fi

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, niin lähetäthän cv:n ja hakemuksesi hakuajan puitteissa. Tutustumme niihin jo hakuaikana ja paikka voidaankin täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Tutustu avointa paikkaa tarjoavaan toimipisteeseen

Työsuhteen tyyppi
Kokopäivätyö

Työsuhde alkaa
Sopimuksen mukaan

Työsuhteen kesto
Vakituinen työsuhde

Sijainti
Esterinportti 2, 00240 Helsinki

Hakuaika päättyy
31.07.2022