Valitse sivu
Rakennusliike kirjanpitäjä (Rakennus-Rätinki Oy)

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme Rakennusliike kirjanpitäjää Oulun toimistollemme.

Työssäsi vastaat itsenäisesti asiakasyritystemme taloushallinnosta. Työ sisältää rakennusliikkeiden kirjanpitoa, viranomaisilmoittamista, tilinpäätösten laadintaa sekä asiakkaiden neuvontaa ja tukemista moninaisissa taloushallinnon ja verotuksen kysymyksissä. Tehtävä on asiantuntijatehtävä, jossa asiakassuhteiden ylläpitäminen ja syventäminen ovat tärkeitä mittareita työssä onnistumiselle.
Tukenasi tehtävässä ovat loistavat kollegat rakennusliikkeisiin erikoistuneessa tiimissämme Oulun toimistolla ja laajemmin muissa toimipisteissämme ympäri Suomen. Tehtävässä pärjää hyvin suomen kielellä, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Mitä toivomme sinulta?

– Tehtävään soveltuva koulutus (esim. Tradenomi / KTM)
– Oma-aloitteista ja rohkeaa asennetta tarttua haasteisiin
– Hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä työ sisältää runsaasti asiakasyhteydenpitoa
– Kokemusta rakennusliikekirjanpidosta, erityisesti perustajaurakoinnista
– Ohjelmisto-osaamista (esim. Fivaldi, Procountor ja/tai Jydacom)

Voit olla kokenut tai muuten sopivia näyttöjä omaava taloushallinnon asiantuntija. Arvostamme vastuullista työskentelyotetta sekä reipasta ja positiivista asennetta. Juokseva kirjanpito ja tilinpäätökset ovat sinulla hyvin hallussa ja osaat tulkita ja analysoida niiden tarjoamaa informaatiota asiakkaillemme. Hyvän taustan tarjoaa esimerkiksi aiempi työskentely tilitoimistoympäristössä asiakasvastuullisessa roolissa. Ehdottomasti tärkeintä on kuitenkin positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne!

Miksi Aallon Group?

Meillä pääset tekemään töitä itsenäisessä roolissa monien mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme jatkuvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoaan. Kannustamme mm. KLT-tutkinnon suorittamiseen ja vastaamme tutkinnon suorittamisesta aiheutuvista kustannuksista.

Tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, uuden upean toimitilan, henkilökohtaisen ergonomian mukaan räätälöidyt työpisteet, kilpailukykyisen palkan, etätyömahdollisuuden ja erinomaiset työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Työssä viihtyminen on meille tärkeää!

Tiedustelut ja yhteys:

Jari-Pekka Mikkonen

Yksikönjohtaja

044 2359 648

jari-pekka.mikkonen@aallon.fi

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 31.7.2022 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu avointa paikkaa tarjoavaan toimipisteeseen

Työsuhteen tyyppi
Kokopäivätyö

Työsuhde alkaa
15.8.2022 tai sopimuksen mukaan

Työsuhteen kesto
Vakituinen työsuhde

Sijainti
Valikkokuja 1, 90410 Oulu (Rakennus-Rätinki Oy)

Hakuaika päättyy
31.07.2022