Asiakasvastuullinen palkanlaskija – tervetuloa Aallolle

Aallon Turku Oy työllistää noin 60 taloushallinnon ammattilaista ja tavoitteenamme on kasvaa edelleen. Tarjoamme tilitoimistopalveluita kattavasti: palveluihimme kuuluvat palkkahallinnon lisäksi muun muassa kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitukset sekä osto- ja myyntireskontran hoitaminen. Tarjoamme myös esimerkiksi yhtiöoikeudellisiin asioihin ja taloushallinnon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita.

Muokkaamme sinulle oman asiakassalkun ja palkkahallinnon asiantuntijana vastaat itsenäisesti asiakasyritystesi palkkahallinnon tehtävistä kokonaisvaltaisesti. Sovit joukkoomme, jos olet tiimityöskentelijä, jaat mielelläsi osaamistasi tiimin kesken ja nautit asiakasrajapinnassa tekemisestä. Sinulla on asenne kunnossa ja olet valmis kehittämään toimintatapoja yhdessä tiimin kanssa eteenpäin.

Tässä tehtävässä menestyy palkanlaskennan ammattilainen, jolla on useamman vuoden kokemus palkanlaskennasta tilitoimistomaailmassa sekä proaktiivinen ja itsenäinen työskentelyote. Olet myös valmis viemään osaamisesi seuraavalle, konsultoivalle tasolle. Arvostamme MepcoHRM-järjestelmän monipuolista hallitsemista ja tehtävässä onnistuminen edellyttää vähintään kykyä omaksua uuden järjestelmän käyttötavat nopeasti. PHT-tutkinto tai valmius tutkinnon suorittamiseen katsotaan eduksesi.

Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan työtehtävä voi sisältää käyttöönotto- ja kehittämistehtäviä. Kokemus muutosprojekteihin osallistumisesta on sinulle hyödyksi tässä tehtävässä.

Tiedustelut ja yhteys:

HR-palvelupäällikkö

Ruusa Laulajainen

050 415 9438

ruusa.laulajainen@aallon.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, niin lähetäthän cv:n ja hakemuksesi hakuajan puitteissa. Tutustumme niihin jo hakuaikana ja paikka voidaankin täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Toivottavasti saamme kuulla sinusta pian.

Tutustu avointa paikkaa tarjoavaan toimipisteeseen

Työsuhteen tyyppi
Kokopäivätyö

Työsuhde alkaa
Sopimuksen mukaan

Työsuhteen kesto
Vakituinen työsuhde

Sijainti
Brahenkatu 20, 20100 Turku

Hakuaika päättyy
24.10.2021